Eva Prenafeta (text i il•lustracions)

Un conte a París explica la història de dues bessones, l’Arlet i l’Ariadna, que viuen damunt de la Casa dels Contes i de les Històries, a París. Cada tarda estan avorrides i tristes, contemplant el carrer. Els caurà una llàgrima de tristesa i tots els personatges de la Casa dels Contes i de les Històries es mobilitzaran tot d’una. Cada tarda les bessones baixaran a jugar, però un dia no s’adonaran de l’hora i la mare no les trobarà a casa per sopar. Una altra llàgrima de tristesa alertarà de la situació i finalment tot es resoldrà. D’aleshores ençà, tot seran llàgrimes d’alegria.

ISBN: 978-84-96786-86-8
Format: 18,8 × 18,8 cm
Pàgines: 28
Interior: en color
Relligat: rústica cosida
Primera edició: abril 2018

Comprar ara

Compra online a la nostra botiga.

Comprant a LINK WORLDWIDE BOOKS, rebràs els llibres signats.

Comprar ara