És la versió en anglès del conte de l’origen de la vida
Eva Prenafeta (text i il·lustracions)

El conte de l’origen de la vida és un conte explicat pel savi Empèdocles, a la Grècia antiga. Al món no hi havia vida perquè els quatre elements—l’Aigua, la Terra, l’Aire i el Foc—tenien una actitud superba i cadascun es creia més important que els altres. El sentiment de l’Odi no feia res per canviar aquesta situació. En canvi, el sentiment de l’Amor els insistia tothora que s’estimessin. Finalment, l’Amor es va imposar i dels quatre elements, junts, va sorgir la Vida.

ISBN: 978-84-96786-88-2
Format: 18,8 × 18,8 cm
Pàgines: 20
Interior: en color
Relligat: rústica cosida
Primera edició: abril 2018

Comprar ara

Compra online a la nostra botiga.

Comprant a LINK WORLDWIDE BOOKS, rebràs els llibres signats.

Comprar ara