Eva Prenafeta (text i il·lustracions)

Aquesta vegada, els Superminiforts se’n van al País de les Castanyes Bullides amb Sucre (una manera de referir-se al marron glacé i, és a dir, a França) en una nova missió. Davant l’espectacle de la Ciutat Magnífica (París), aquesta vegada la missió és resoldre com continuar la formació educativa (la transportabilitat de l’aprenentatge) durant les missions que els Superminiforts reben. I trobaran, gràcies a Mademoiselle Saint-Louis, la solució. I també aprendran a combinar colors i a parar la taula. Com sempre, serà una aventura entretinguda, farcida de petits detalls en què caldrà fixar-se.

ISBN: 978-84-96786-78-3
Format: 14,8 × 29,6 cm
Pàgines: 36
Interior: en color
Relligat: tapa dura
Primera edició: maig 2017

Comprar ara

Compra online a la nostra botiga.

Comprant a LINK WORLDWIDE BOOKS, rebràs els llibres signats.

Comprar ara