Eva Prenafeta (text i il·lustracions)

Aquesta vegada, els Superminiforts se’n van al País dels Castells i les Infusions (una illa que té una forma molt semblant a la Gran Bretanya, per cert) convidats al fabulós Castell Plump. El príncep de Plump, però, se n’ha anat d’excursió i a l’hora de sopar encara no ha tornat. Ràpidament els Superminiforts s’activen i, amb l’ajuda del llenguatge dels batecs, miraran de resoldre aquesta desaparició tan misteriosa. En aquesta aventura el lector trobarà instruccions precises per a preparar una bona infusió i per a fer servir l’alfabet Morse.

ISBN: 978-84-96786-74-5-
Format: 14,8 × 29,6 cm
Pàgines: 32
Interior: en color
Relligat: tapa dura
Primera edició: novembre 2015

Comprar ara

Compra online a la nostra botiga.

Comprant a LINK WORLDWIDE BOOKS, rebràs els llibres signats.

Comprar ara