Eva Prenafeta (text i il·lustracions)

En aquesta nova aventura, els Superminiforts se’n van a una illa tropical (a l’illa de l’Exuberància) després de rebre un telegrama de la senyoreta Louise Saint-Louise. Pel que sembla, una ventada ha fet caure el rellotge de pluja de l’illa, que s’ha trencat. I els arbres i les flors s’han pansit. Els Superminiforts, com sempre, estan disposats a intervenir-hi i ajudar. Aquesta vegada hi ha un annex didàctic encartat que explica el clima tropical, les estacions i els moviments de la terra.

ISBN: 978-84-96786-67-7
Format: 14,8 × 29,6 cm
Pàgines: 32 + 10 (annex didàctic)
Interior: en color
Relligat: tapa dura
Primera edició: octubre 2014

Comprar ara

Compra online a la nostra botiga.

Comprant a LINK WORLDWIDE BOOKS, rebràs els llibres signats.

Comprar ara