Eva Prenafeta (text i il·lustracions)

Els Superminiforts tenen la primera missió: restablir el subministrament de l’essència de la inspiració al País de la Bonança. Aquesta essència és indispensable perquè els arquitectes, els escriptors, els músics, els artistes o els inventors puguin fer la feina. Al llarg d’aquesta missió plena de dificultats, els Superminiforts aprendran a fer funcionar la brúixola i el monocle i coneixeran el savi Empèdocles, que custodia la cobejada Flor de la Inspiració. El País de la Bonança s’ha quedat sense subministrament de l’essència de la inspiració: vet ací la primera missió per als Superminiforts.

ISBN: 978-84-96786-59-2
Format: 14,8 × 29,6 cm
Pàgines: 32
Interior: en color
Relligat: tapa dura
Primera edició: març 2014

Comprar ara

Compra online a la nostra botiga.

Comprant a LINK WORLDWIDE BOOKS, rebràs els llibres signats.

Comprar ara