Eva Prenafeta (text i il·lustracions)

Som al País de la Bonança, un país imaginari, on els habitants viuen amb tranquil·litat i felicitat. Hi ha dues fades (Fadaberta i Fadabruna) encarregades de vetllar perquè tot funcioni en bona harmonia, sense problemes. Són les encarregades de triar els sis aspirants a ser Superminiforts, que resoldran totes les missions en què siguin necessaris. En aquesta aventura s’explica la tria i l’ensinistrament perquè estiguin a punt per actuar quan una missió els reclami. Us presentem els Superminiforts, cinc nens i una nena disposats a mantenir la felicitat al País de la Bonança.

ISBN: 978-84-96786-58-5
Format: 13× 24 cm
Pàgines: 28
Interior: en color
Relligat: tapa dura
Primera edició: març 2014

Comprar ara

Compra online a la nostra botiga.

Comprant a LINK WORLDWIDE BOOKS, rebràs els llibres signats.

Comprar ara